A image
Kwaliteitswerk tegen een voordelig tarief

Stucwerk is vaak de ‘finishing touch’ en maakt de bouw of verbouwing af. Een keurig afgewerkte wand of glad plafond zorgt niet alleen voor meer woongenot; ook de waarde van een pand stijgt bij vakkundig aangebracht stucwerk. Stucadoorsbedrijf Brink kan u daar goed bij helpen.

Wij streven hierbij voortdurend naar een zo compleet en zo uitgebreid mogelijk pakket waarin wij u alle facetten op stukadoorsgebied kunnen bieden. Al onze opdrachten worden met bekwaamheid uitgevoerd. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben dan staan wij volledig tot uw beschikking.

Over ons – Allround stukadoor in het Westerkwartier en omgeving

Stucadoorsbedrijf Brink is een allround stukadoor in de regio Westerkwartier en omgeving en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van stukadoorswerk. Wij verrichten stukadoorswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord; van kleine verbouwingen tot aan grote restauratie- en renovatie projecten. Wij kunnen elk voorkomend stukadoorswerk verrichten en begeleiden. Wij verrichten stukadoorswerk voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen etc. in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Diverse specialisaties zijn ons eigen.