A image

Stucadoorsbedrijf Brink is gespecialiseerd in gevelbepleistering.

Wij kunnen uw gevel verschillende karakters geven, zoals:

  • De gevel glad laten bepleisteren of met een licht schuureffect.

  • De gevel laten berapen met schiftingen (blokverband), zoals de buitengevels van historische panden veelal zijn bepleisterd.

  • De gevel laten spachtelputzen in elke gewenste kleur, dit wordt vaak gedaan bij moderne panden.

  • De gevel afwerken door middel van een gevelisolatiesysteem.

Gevel met schuureffect

Wanneer u kiest voor gevelbepleistering met licht schuureffect geeft dit u uw huis een nieuw karakter Een gevel met schuureffect geeft een stijlvolle uitstraling.

Gevel met blokverband

Een pand gestukadoord met schiftingen heeft een oude en statige uitstraling. Denk maar aan die mooie herenhuizen aan de grachten.

Bij gevelbepleistering met schiftingen is het ook mogelijk om uw gevel in elk gewenste kleur te laten beschilderen.

In geval van scheurvorming raden wij u aan om uw gevel in de pantsergaas te laten pleisteren en af te werken naar keuze.

Ook voor buiten-sierpleister geldt dat vrijwel iedere gewenste kleur leverbaar is. Deze kleuren worden bereid met uitsluitend natuurlijke pigmenten. Desgewenst is het mogelijk om motieven in meerdere kleuren sierpleister aan te brengen ter decoratie van bijvoorbeeld een terraswand of gevel.

Bij het isoleren van een pand of woning worden isolatieplaten aangebracht. Zo is het pand beter bestand tegen weersomstandigheden. Dit is sterk bepalend voor uw energieverbruik! In sommige gevallen kunt u hier subsidie voor aanvragen.