A image

Spackspuiten is een vak apart dat Stucadoorsbedrijf Brink met grote zorgvuldigheid uitvoert. Wanneer u uw plafond of wand laat spackspuiten geeft dit een moderne uitstraling.

Wij zorgen ervoor dat het spackspuiten gebeurt volgens uw wensen. Dit kan variƫren van heel fijn tot een grove structuur. Ook op kleur spackspuiten is mogelijk. Spackspuiten door Stucadoorsbedrijf Brink gebeurt nauwkeurig en met het oog op kwaliteit. Dit betekent dat uw woning netjes wordt opgeleverd en met zorg wordt behandeld.

Wij spackspuiten hoofdzakelijk met spack van gerenommeerde merken, zo bent u zeker van een goed resultaat en dat vinden wij belangrijk.

Spackspuiten in nieuwbouw en renovatiebouw

Spackspuiten is een veel toegepaste decoratieve wand en plafond afwerking die zowel in de nieuwbouw als renovatie bouw wordt toegepast. In de nieuwbouw worden vooral de plafonds met spack afgewerkt.

Door de diversiteit in kleur en toepasbaarheid worden ook wanden met spack afgewerkt, hetgeen een relatief goedkope en toch nette afwerking is.

Toepasbaar op vele ondergronden en overschilderbaar met muurverf. Spackspuitwerk wordt standaard geleverd in het wit, maar kan in bijna elk gewenste kleur worden gemengd.