A image

Stucadoorsbedrijf Brink werkt ook met metallic sierpleister. Dit is een uniek in zijn soort, trend zettend en een prachtige metallic effect karakteriserend sierpleister. Een “eyecatcher” in ieder interieur. U kunt kiezen uit diverse eigentijdse kleuren, uw creativiteit kent geen grenzen meer!

Metallic sierpleister is een relatief nieuwe wandstyling voor elk interieur. De metallic  sierpleister is een decoratieve toepassing die het licht verstrooit. Dit veroorzaakt een letterlijk schitterend effect dat een wand tot leven doet komen.

Ideaal als aandachtstrekker in bijvoorbeeld showrooms, een entreehal in kantoren of restaurants, in grote ruimtes; bijvoorbeeld een woonkamer of vergaderzaal, maar ook als accent in kleinere ruimtes zoals in een hal of één wand in de slaapkamer.

Metallic pleister Is een metallic kunsthars gebonden zijdeglans korrelpleister en heeft net als de andere varianten een lange levensduur, dus ook bij deze afwerking hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat uw muurdecoratie beschadigd raakt door bijvoorbeeld stoten.