A image

Sierlijsten en ornamenten zijn een van de specialisaties van Stucadoorsbedrijf Brink.

Sierlijsten en ornamenten zijn een mooi detail in iedere woning, ongeacht of u een moderne of klassieke inrichting heeft. Er is een zeer ruim assortiment sierlijsten en ornamenten. We geven u graag tips en adviezen over wat het beste bij uw huis en inrichting past. Er zijn ornamenten in diverse variaties, klein of groot, van modernĀ  tot klassiek of zelfs op maat gemaakt.

Sierlijsten, kooflijsten en rozetten geven een stijlvolle uitstraling. Andere benamingen voor sierlijsten zijn kooflijsten (tussen wand- plafond) en perklijsten (op plafond of wand). De meeste sierlijstelementen worden tegenwoordig machinaal gemaakt en zijn in allerlei stijlen beschikbaar.

Voor het plaatsen van sierlijsten, ornamenten, rozetten, hoeklijsten en kooflijsten bent u bij ons aan het juiste adres. Met veel plezier brengen we bij u een authentieke sfeer in huis!

Sierlijsten of ornamenten voor uw plafond of wanden.

Sierlijsten worden aangebracht op plafonds en wanden en er is volop keuze in verschillende stijlen. Strak en modern, maar ook veel krullen en rondingen. Rozetten op het plafond, pilasters op de wanden en zelfs zuilen kunnen geplaatst worden. Dankzij die enorme keus is er voor iedere smaak wel een oplossing en dat geeft net een stukje meer warmte en sfeer in uw woonhuis.